+381 18 200252

Najnovije vesti iz Medacoma

 

MOL i BergHOFF vas nagrađuju!

September 12th, 2014 | Medacom | Tags:

Berghoff nagradna igra!

Ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri i osvojite vredne nagrade, pratite na facebook stranici MOL Srbija i na našem web sajtu molserbia.rs

1. Berghoff letnja kuhinja (127 x 57 x 114 cm)
Funkcionalni roštilj atraktivnog izgleda: 3 gorionika, rešetka od nerđajućeg čelika, grejno postolje i dve police. Može se koristiti i kao rerna za pečenje.
Ukoliko osvojite ovaj roštilj, besplatno ćemo vam ga dostaviti do vaše kuće.

2. Berghoff Virgo set za kuvanje sa posebnom nelepljivom podlogom. Set šerpi i tiganja pogodan za sve vrste ringli.

3. Berghoff sedmodelni set sa držačem

Komplet od 6 najčešće korišćenih kuhinjskih noževa, sjajno izbalansiranih + oštrač.

Sve oštrice su od nerđajućeg čelika. Držač za noževe ima podlogu koja sprečava klizanje i time obezbeđuje dodatnu stabilnost.

Kako do popusta?

Napunite svoj rezervoar ili kupite bilo koji proizvod na MOL benzinskim stanicama i za potrošenih 1000 dinara na kasi dobijate jednu nalepnicu. Maksimalno možete dobiti 30 nalepnica odjednom. Sakupite dovoljan broj nalepnica, zalepite ih na letak i kupujte BergHOFF proizvode po sniženim cenama do 60%*. Potrebno je sakupiti 5, 10 ili 15 nelepnica kako biste proizvode kupili po promotivnoj ceni. Da biste ostvarili popust na kupovinu Berghoff proizvoda potrebno je da čuvate fiskalne račune dobijene uz nalepnice!

Nalepnice možete da sakupljate u periodu od 21. jula do 5. oktobra 2014. Nalepnice možete iskoristiti do 19. oktobra 2014. u zavisnosti od raspoloživih zaliha. Proizvodi koji su na promociji mogu se kupiti i bez nalepnica po redovnoj maloprodajnoj ceni koja je naznačena u ovom letku. Nalepnice se ne mogu zameniti za novac. Preporučujemo vam da nalepnice sakupljate redovno tokom trajanja promocije i da ne čekate kraj promocije za kupovinu proizvoda! Nalepnice možete sakupljati i zameniti za popust na svim MOL benzinskim stanicama. Sakupljanjem nalepnica bezuslovno prihvatate uslove promocije sa kojima možete detaljno da se upoznate kod zaposlenih na MOL stanicama i na zvaničnom sajtu: www.molserbia.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *